Previous Next

ZHAFIR PLASTICS MACHINERY

Zhafir Plastics Machinery GmbH is opgericht voor het ontwikkelen van innovatieve high-end spuitgietoplossingen, welke overtuigen vanuit het economische perspectief. Innovaties die meerwaarde bieden maar ook betaalbaar zijn. De nauwe samenwerking tussen Duitse en Chinese ontwikkelingsingenieurs is een buitengewoon duurzaam en productief proces gebleken. Gebruikmakend van de marktkennis en ervaring van Haitian International zijn ze erin geslaagd revolutionaire ideeën en innovatieve concepten over te dragen naar proffessionele oplossingen voor onze klanten.

De focus van Zhafir ligt op precisie-applicaties met een zo hoog mogelijke energiebesparing. Om dit te realiseren fabriceert Zhafir spuitgietmachines met vol-elektrische aandrijvingen.

Voor meer informatie over ZHAFIR ga naar de website: www.zhafir.com 

ZHAFIR VENUS II SERIE: Vol-elektrisch, hydraulische prijzen

Sluitkracht range van 400 tot 8.000 kN

 • De VENUS II is ontwikkelt voor applicaties waar een hoge precisie en processtabiliteit benodigd wordt en kosten-efficiëntie zeer belangrijk is.
 • Zeer laag energieverbruik en uitstekende accelaraties voor alle bewegingen, doordat servo-motoren speciaal voor de VENUS II Serie zijn ontwikkeld.
 • Zeer hoge inspuit nauwkeurigheid door hoge resolutie druksensor.
 • Geoptimaliseerde kniehefboom voor lager energieverbruik. Snellere bewegingen zorgen voor efficiëntere productie.
 • Intuïtieve gebruikersinterface voorzien van de laatste besturingstechnologie van Sigmatek.
 • De Zhafir VENUS II heeft een modulair ontwerp van verschillende injectie-eenheden. Ook zijn er High-speed en Packaging versies leverbaar.
 • ZHAFIR VENUS II SERIE

  Hoge precisie en kosten-efficiëntie

  Type VE 900 II / 120h

 • ZHAFIR VENUS II SERIE

  Sluitkracht range tot 6.500 kN

  De Venus II Serie heeft een sluitkrachtrange tot 6.500 kN. En zijn geschikt voor vele toepassingen door grote holm-afstanden.

 • ZHAFIR VENUS II SERIE

  Laag energieverbuik / hoge accelaraties

  Alle Servo-motoren zijn in opdracht van Zhafir ontwikkelt voor de Venus II Serie waardoor het energieverbruik zeer laag is. En alle functies hoge accelaraties hebben.

ZHAFIR ZERES Serie: De 1e stap van traditioneel naar Vol-Elektrisch spuitgieten

Sluitkracht range van 400 tot 13.800 kN

 • De Zhafir Zeres serie is elektrisch spuitgieten in de meest flexibele vorm door de geïntegreerde energie-efficiënte hydraulische unit.
 • De Zeres is de optimale machine in bereiken waar matrijzen met hydraulische kernen worden toegepast en hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid vereist worden. 
 • ZHAFIR ZERES SERIE

  Flexibiliteit door hydraulische unit

  Standaard zijn 2 geïntegreerde hydraulische kerntrekkers op de beweegbare opspanplaat. De hydraulische unit levert meer volume en druk in vergelijking met een extern aggregaat. Druk en Volume zijn instelbaar in de besturing.

 • ZHAFIR ZERES SERIE

  Hydraulisch aanleggen

  De hydraulische inspuiteenheid beweging levert een verhoogde aanlegdruk en hogere bewegingssnelheid op. Beide zijn in de bediening in 2-stappen instelbaar.

 • ZHAFIR ZERES SERIE

  Uitgebalanceerd

  De dubbele uitwerper cilinder zorgt voor een uitgebalanceerde beweging en kan volledige tegendruk leveren tijdens de gehele cyclus. De uitwerper-snelkoppeling biedt een comfortabele oplossing voor het koppelen van de uitwerper.

ZHAFIR JENIUS: Hybride 2-Platen Oplossing

Sluitkracht range van 3.600 tot 33.000 kN

De Zhafir JENIUS (JE) Serie demonstreert de benadering van Haitian Internationals intelligente modulariteit van "Technology to the Point". Het innovatieve concept combineert alle voordelen van een vol-elektrische inspuiteenheid - hoge precisie, hoge inspuitsnelheid, zeer efficiënte, energiebesparende en milieuvriendelijke functies. Tegelijkertijd maakt het ook gebruik van de voordelen van de servo-hydraulische 2-Platen sluiteenheid.

De Zhafir JE-Serie is verkrijgbaar in sluitkrachtrange van 3.600 - 33.000 kN, om klanten de bedienen die grote matrijzen willen verwerken en hoge eisen stellen aan de precisie van de producten. Bijvoorbeeld in industrieën zoals Automobiel of Witgoed.

 • ZHAFIR JENIUS SERIE

  Hoog nauwkeurige Inspuiteenheid

  De elektrische inspuiteenheid van de Zhafir JE-Serie wordt met een servomotor via een kogelomloopspindel aangedreven. Dit belooft aanzienlijk meer precisie, hogere drukken en een stabiele reproduceerbaarheid in het inspuitproces.

 • ZHAFIR JENIUS SERIE

  Plaatsbesparende Sluiteenheid

  Het compacte ontwerp van de 2-Platen sluiteenheid zorgt voor meer plaats in de productie en geeft biedt meer mogelijkheden voor grote matrijzen, en grote openloop- en uitwerperslag.

 • ZHAFIR JENIUS SERIE

  Nauwkeurigheid op de Sluiteenheid

  Parallelle vergrendeling van de holmen en moeren zorgt voor een snelle en nauwkeurige reactie.

 • ZHAFIR JENIUS SERIE

  Hoge platenstabiliteit

  Verbeterde stabiliteit van de beweegbare opspanplaat voor gegarandeerde platenparallelliteit, grotere matrijzen met meer gewicht en gereduceerde platenbuiging en hogere nauwkeurigheid.

 • ZHAFIR JENIUS SERIE

  Nieuwste Besturingstechnologie

  Zeer intuïtieve besturing met Sigmatek hardware. Omvangrijke software functies, waaronder vrij-programmeerbare afloop voor complexe kernen sturing. Standaard uitgeleverd met meerdere talen en gebruikersniveau middels RFID kaarten.