Previous Next

ZHAFIR PLASTICS MACHINERY

Zhafir Plastics Machinery GmbH is opgericht voor het ontwikkelen van innovatieve high-end spuitgietoplossingen, welke overtuigen vanuit het economische perspectief. Innovaties die meerwaarde bieden maar ook betaalbaar zijn. De nauwe samenwerking tussen Duitse en Chinese ontwikkelingsingenieurs is een buitengewoon duurzaam en productief proces gebleken. Gebruikmakend van de marktkennis en ervaring van Haitian International zijn ze erin geslaagd revolutionaire ideeën en innovatieve concepten over te dragen naar proffessionele oplossingen voor onze klanten.

De focus van Zhafir ligt op precisie-applicaties met een zo hoog mogelijke energiebesparing. Om dit te realiseren fabriceert Zhafir spuitgietmachines met vol-elektrische aandrijvingen.

 

Voor meer informatie over ZHAFIR ga naar de website: www.zhafir.com 

ZHAFIR VENUS III SERIE: Vol-elektrisch, hydraulische prijzen

Sluitkracht range van 400 tot 8.000 kN

  • De VENUS III is ontwikkelt voor applicaties waar een hoge precisie en processtabiliteit benodigd wordt en kosten-efficiëntie zeer belangrijk is.
  • Zeer laag energieverbruik en uitstekende accelaraties voor alle bewegingen, doordat servo-motoren speciaal voor de VENUS II Serie zijn ontwikkeld.
  • Zeer hoge inspuit nauwkeurigheid door hoge resolutie druksensor.
  • Geoptimaliseerde kniehefboom voor lager energieverbruik. Snellere bewegingen zorgen voor efficiëntere productie.
  • Intuïtieve gebruikersinterface voorzien van de laatste besturingstechnologie van Sigmatek.
  • De Zhafir VENUS III heeft een modulair ontwerp van verschillende injectie-eenheden. Ook zijn er High-speed en Packaging versies leverbaar.

 

ZHAFIR ZERES Serie: De 1e stap van traditioneel naar Vol-Elektrisch spuitgieten

Sluitkracht range van 400 tot 13.800 kN

  • De Zhafir Zeres serie is elektrisch spuitgieten in de meest flexibele vorm door de geïntegreerde energie-efficiënte hydraulische unit.
  • De Zeres is de optimale machine in bereiken waar matrijzen met hydraulische kernen worden toegepast en hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid vereist worden. 

ZHAFIR JENIUS: Hybride 2-Platen Oplossing

Sluitkracht range van 3.600 tot 33.000 kN

De Zhafir JENIUS (JE) Serie demonstreert de benadering van Haitian Internationals intelligente modulariteit van "Technology to the Point". Het innovatieve concept combineert alle voordelen van een vol-elektrische inspuiteenheid - hoge precisie, hoge inspuitsnelheid, zeer efficiënte, energiebesparende en milieuvriendelijke functies. Tegelijkertijd maakt het ook gebruik van de voordelen van de servo-hydraulische 2-Platen sluiteenheid.

De Zhafir JE-Serie is verkrijgbaar in sluitkrachtrange van 3.600 - 33.000 kN, om klanten de bedienen die grote matrijzen willen verwerken en hoge eisen stellen aan de precisie van de producten. Bijvoorbeeld in industrieën zoals Automobiel of Witgoed.